Founder image

OM VIVERE

VIVERE er en platform, hvor du som kreativ skaber kan oprette egen shop og sælge dine kreationer - og hvor du som kunde kan købe unikke håndlavede produkter.  Da vi er i en tid med stigende automatisering, er det vores mission at holde menneskelig forbindelse i centrum for handel. Derfor er VIVERE et sted, hvor kreativitet lever og trives, fordi det drives af mennesker.

VORES HISTORIE

Vi hedder Signe og Helene, og er et tvillingepar på 24 år, som sammen står bag VIVERE. Ved siden af vores studie, hvor vi læser til entreprenørskab og design på KEA, har vi sammen stiftet Nordic Twins. Her syr vi accessories udelukkende ud af genbrugstekstiler. Vi ved derfor, hvad det vil sige at være kvinde med en iværksætterdrøm, men frygten for at fejle og manglende kompetencer standser en i udlevelsen. Vi har derfor en del erfaring med at turde gå efter drømmen, hvad det kræver at oprette virksomhed, drive en hjemmeside mm. Det er ikke let, da det er enormt tidskrævende, dyrt og besværligt.

Gennem besøg på diverse designmarkeder, fandt vi ud af, at vi ikke stod alene om det problem. Deraf udsprang idéen om VIVERE.  Vi har nemlig et brændende ønske om at skabe en platform,  hvor det er nemmere at sælge og købe dansk håndværk fra dygtige, kreative sjæle.

Product image
Founder image

MISSION OG VISION

MISSION: VIVERE er latinsk og betyder, at leve. Leve i den forstand, at man har ét liv, og med det liv fortjener man at gå efter sine drømme og gøre det som gør en glad. Vores største mission er derfor, at fremme kvindelige skabere og hjælpe dem med at tage skridtet mod selvstændighed og iværksætteri, og gøre det nemmere, sjovere og hyggeligere i fællesskab med os og andre kreative sjæle.

VISION: Blive Nordens førende markedsplatform for kvindelige kreative sjæle, som drømmer om at arbejde med at skabe - og hvor kunder kan købe unikke håndlavede  produkter samlet under én hjemmeside.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at være den første til at være up-to-date med nye sælgere, information osv.